Порушуючи заборони: ретинол для чутливої шкіри

  • Порушуючи заборони: ретинол для чутливої шкіри
25 Sep 2023
Чутливість - це стан шкіри, що характеризується гіперреакцією на зовнішні (температура, сонце, вітер, еко-фактори) та внутрішні (стрес, перевтома) чинники.
Шкіра в стані чутливості схильна відповідати дискомфортними відчуттями та незвичними реакціями на звичайні фактори та впливи: використання косметичних засобів, вмивання водопроводною водою, носіння ювелірних прикрас, побутову хімію тощо.  
Чутлива шкіра демонструє погану переносимість медичних естетичних процедур та негативно реагує на косметику та поширені професійні доглядові засоби (кислоти, ретиноїди тощо).

Чутливою буває як суха й тонка, так і жирна шкіра. Пацієнти із реактивним станом шкіри часто мають проблеми, пов'язані з судинним компонентом - розацея, купероз.

Правильний домашній догляд є необхідною частиною терапії чутливої шкіри, без якої її стан здатен погіршуватися.
Вікові зміни чутливої шкіри відбуваються швидше, втім на більшість косметологічних процедур та засобів професійного домашнього догляду така шкіра дає гіперреакції. 

Один з найбільш затребуваних і ефективних компонентів анти-ейдж космецевтики, ретинол, фактично повністю недоступний для застосування у пацієнтів з чутливою шкірою.
Створення засобів для терапії та профілактики старіння, які переноситимуться чутливою шкірою, та окрім того, поєднуватимуть у собі терапію самого стану гіперчутливості, стало під силу лідеру цієї ніші - іспанському дерматологічному бренду Sensilis
Поєднання експертизи у фармакології та естетичній медицині, а також наукові засади, на яких ґрунтується розробка препаратів бренду, гарантують безпечні та доведено ефективні формули в основі кожного засобу.


Крем з ретинолом для чутливої шкіри Eternalist A.G.E. [RETINOL]

Лінія Eternalist A.G.E. портфоліо Sensilis містить препарати, в основі яких ретинол у максимально безпечній і при цьому дієвій його формі.
Нагадаємо, що препарати, які містять ретинол та інші похідні вітаміну А, дають змогу профілактувати й лікувати різноманітні естетичні та дерматологічні стани шкіри.
В основі формул терапевтичного догляду в домашніх умовах ретиноїди відповідають за прискорену регенерацію клітин епідермісу, активізацію клітинного оновлення, покращують тон, текстуру і рельєф шкіри, пригнічують розпад природного колагену, допомагають боротися зі зморшками і сухістю, підвищують тургор шкіри, освітлюють пігментні плями, борються з фотостарінням.
Завдяки своїм кератолічним властивостям, ретинол використовується в основі догляду для жирного, проблемного типу шкіри, стабілізує роботу сальних залоз, зменшує  розширені пори, контролює себорегуляцію і перешкоджає виникненню запалень.



ENTERNALIST A.G.E. [РЕТИНОЛ] Перший трансформуючий крем з ретинолом для шкіри, схильної до розацеа

ETERNALIST A.G.E. [РЕТИНОЛ] від Sensilis – це перший трансформуючий крем з ретинолом для шкіри у стані гіперчутливості.
Його унікальна формула дає змогу застосування, зокрема, у пацієнтів зі шкірою, схильною до розацеа.
В основі формули засобу 7% ліпосомального ретиніл пальмітату, який чинить потужний антивіковий вплив, запускаючи відновлення клітин, зменшуючи виразність зморшок, вирівнюючи тон, рельєф і надаючи сяйво шкірі.
Eternalist Retinol Cream, антивіковий крем з ретинолом, посилений додатковими компонентами.
Він містить антиглікаційний комплекс, який відповідає за глибоке відновлення щільності шкіри, бустер колагену для стимуляції синтезу колагену, гіалуронову кислоту, що сприяє підвищенню зволоженості шкіри, та ніацинамід, який відновлює бар'єрні функції шкіри.
Інгредієнтний склад крему дає змогу чинити потужну терапевтичну дію на чутливу шкіру, покращуючи її стан і вводячи в ремісію її прояви.

Революційно новий підхід у розробках лабораторії Sensilis відкриває можливості для пацієнтів із чутливою шкірою застосовувати найефективніші засоби для лікування стану реактивності та терапії вікових змін.

Eternalist Retinol Cream, Eternalist Retinol

Залишити коментар