Sustainability принципи в косметології: як підтримати тренд усвідомленого підходу

  • Sustainability принципи в косметології: як підтримати тренд усвідомленого підходу
26 Sep 2023

Sustainability (сталість довкілля) - це здатність нашого суспільства існувати та розвиватися без виснаження всіх природних ресурсів, необхідних для життя в майбутньому.

Концепція sustainability підтримує цю довгострокову мету шляхом впровадження особливих засад, дотримання яких обіцяє нам збереження навколишнього середовища, а разом с тим можливість існування людства.

Відповідальне споживання має на увазі залученість до sustainability концепту та уважність до інгредієнтних складів, формул, та упаковок, які обирають виробники космецевтики.

На що важливо звернути увагу під час вибору засобів догляду за шкірою, дотримуючись правил sustainability?

  • Безпека препаратів має бути прогарантована відсутністю агресивних речовин, які можуть забруднювати атмосферу
  • При виробництві упаковок повинно використовуватися придатне для повторного перероблення скло та інші матеріали
  • Обов’язкове дотримання засад розробки формул з підвищеною здатністю до біорозкладання для мінімізації їхнього впливу на життя інших організмів
  • Препарати не мають тестуватися на тваринах

Як зі свого боку підтримати принцип свідомого споживання заради збереження довкілля?

Зосередьтеся на підібраному вам професійному домашньому догляді, який складається з кількох важливих етапів: очищення, тонізація, антиоксидантний захист, живлення за рахунок основного денного й нічного крему, спф-захист, догляд за делікатними зонами обличчя й тіла. 

Не докуповуйте без призначення лікаря засоби з мас-маркету, не прагніть повторити б'юті-догляд "як у подруги". 

Якісний домашній догляд не повинен включати зайві продукти, достатньо правильних базових.

Трансформуйте свій догляд у екологічне русло, підтримуючи справедливі та соціальні ініціативи. 




Eco-friendly пакування та формули

Як це робить Sensilis?

Концепція сталого довкілля та соціальна відповідальність є основною ідеологією компанії.
Всі основні принципи sustainability є дотриманими під час створення формул, розробки пакувань та виробництва дерматокосмецевтики цього відомого іспанського бренду.
Лабораторії вдалося розробити унікальні формули, які мають потужну терапевтичну дію та разом з тим не чинять шкоди навколишньому середовищу.

Компанія дотримується концепції Ocean Respect, що означає використання формул та SPF-фільтрів, які є нетоксичні для всіх видів коралів, фіто- та зоопланктону, що означає, що вони забезпечують збереження морського біорізноманіття.



Концепція Ocean Respect – використання безпечних формул та SPF-фільтрів для всіх видів коралів, фіто- та зоопланктону

Свідомий smart-підхід передбачає доцільне використання ресурсів для пакування - усі упаковки, скляні та пластикові ємності, виготовлені з біорозкладних і 100% повторно перероблюваних матеріалів.
Діджиталізовані інструкції до препаратів - доступні шляхом сканування QR-коду на упаковці, дають змогу проявити турботу про навколишнє середовище через дбайливе ставлення до природних ресурсів і скорочення використання паперу.

Долучайтеся до принципів відповідального ставлення та допомоги планеті, дотримуючись основних засад sustainability та обирайте свідомі бренди, що піклуються про наше спільне майбутнє.

Залишити коментар